Pris
120:-

Censur
11 år

Speltid
1 tim 43 min

Tal
Svenska

Skådespelare
Pernilla August
Robert Gustafsson
Frida Gustavsson
Albin Grenholm
Lennart Jähkel
Helena Af Sandeberg
Eddie Endre

Eld och lågor

Datum
Fredag 15 Februari19:00Boka biljetter
Söndag 17 Februari19:00Boka biljetter
Söndag 24 Februari19:00Boka biljetter

Berättelsen om kampen mellan två konkurrerande nöjesparker på var sin sida om Allmänna gränd på Djurgården i Stockholm. Rivaliteten mellan ägarfamiljerna av det lite tjusigare Gröna Lund och det betydligt simplare Nöjesfältet, utgör navet till en magisk och virvlande berättelse om krig, svek och förbjuden kärlek.

Familjerna härskar över var sitt nöjesrike – attraktionerna, chokladhjulen och sockervadden. Här växer de unga arvingarna Ninni och John upp som oundvikligt dras till varandra trots att deras kärlek är förbjuden. I skuggan av andra världskriget som rasar ute i världen trappas konflikten upp, och hotar att snart bli båda familjernas undergång.

Genre – Drama, Romantik
Regi – Måns Mårlind, Björn Stein
Premiärdatum – 2019-02-14

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!