Pris
120:-

Censur
7 år

Speltid
1 tim 44 min

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

Draktränaren 3 (Sv. tal)

Datum
Lördag 2 Mars14:00Boka biljetter
Söndag 3 Mars14:00Boka biljetter
Lördag 9 Mars14:00Boka biljetter
Söndag 17 Mars14:00Boka biljetter
Lördag 23 Mars14:00Boka biljetter

Det som började som en osannolik vänskap mellan en tonårig viking och en fantastisk Nattfasa-drake har vuxit till en episk trilogi som spänner över hela deras liv.

I nästa kapitel kommer Hicke och Tandlöse äntligen att upptäcka sina sanna öden; Hickes som byn Berks ledare, tillsammans med Astrid, och Tandlöses som drakledare för alla Nattfasor. Deras vänskap prövas hårdare än någonsin tidigare, när de möter både det mörkaste hot de någonsin bekämpat och en kvinnlig Nattfasa.

Genre – Animerad familjefilm
Regi – Dean DeBlois
Premiärdatum – 2019-02-22

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!