Pris
130:-

Censur
7 år

Speltid
1 tim 41 min

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Robert Downey Jr.
Antonio Banderas
Michael Sheen
Jim Broadbent
Jessie Buckley
Harry Collett
Rami Malek
Octavia Spencer
Kumail Nanjiani
John Cena
Marion Cotillard
Tom Holland
Selena Gomez
Ralph Fiennes
Emma Thompson

Dolittle (Sv. tal)

Datum
Söndag 26 Januari14:00Boka biljetter
Lördag 1 Februari14:00Boka biljetter

Efter att ha förlorat sin fru sju år tidigare, håller sig den excentriska Dr. John Dolittle, den berömda läkaren och veterinären i drottning Victorias England, bakom de höga murarna på Dolittle Manor med endast sina exotiska djur som sällskap. Men när den unga drottningen blir allvarligt sjuk tvingas Dolittle motvilligt att bege sig ut på ett episkt äventyr till en mystisk ö på jakt efter ett botemedel.

Under resan återfår han sitt mod när han möter gamla motståndare och upptäcker underbara varelser. Läkaren får sällskap av en ung, självutnämnd lärling och en märklig grupp av djur, inklusive en orolig gorilla, en entusiastisk men korkad anka, en cynisk struts, en lättsam isbjörn och en envis papegoja som fungerar som Dolittles mest pålitliga rådgivare.

Genre – Komedi, Familjefilm, Äventyr, Fantasy
Regi – Stephen Gaghan
Premiärdatum – 2020-01-24

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!