Pris
Se evenemangets beskrivning

Tal
Engelska

Undertext
Ingen undertext

Skådespelare
Peter Capaldi
David Bradley
Mark Gatiss
Pearl Mackie
Lily Travers

Doctor Who Christmas Special 2017: Twice Upon a Time

Datum
Tisdag 26 December19:00Boka biljetter

På annandag jul presenterar vi stolt en exklusiv visning av Doctor Who Christmas Special 2017: Twice Upon a Time.

Två doktorer finner sig strandsatta i ett ogästvänligt, evigt vinterlandskap. En brittisk armékapten som tycks ha varit dömd att dö under första världskriget har slitits från sin skyttegrav för att spela sin roll i doktorns berättelse.

Detta är det magiska sista kapitlet av den tolfte doktorns episka äventyr. Han måste göra upp med sitt förflutna för att kunna bestämma sin framtid. Och doktorn kommer att inse mänsklighetens motståndskraft, när han hittar hoppfullhet i detta hans frusna, mörkaste ögonblick. Det är slutet av en era. Men doktorns resa har bara tagit sin början.

Regi: Rachel Talalay
Denna visning är en del av vårt Live på Bio-utbud.
OBS! Visas otextad.

Biljettinfo

Ordinarie pris: 130 kr inkl. serviceavgift
Under 26 år: 100 kr inkl. serviceavgift

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!