Pris
80:-

Censur
Barntillåten

Speltid
2 tim 15 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Meryl Streep
Saoirse Ronan
Timothée Chalamet
Emma Watson

Dagbio: Unga Kvinnor

Datum
Onsdag 12 Februari14:00Boka biljetter

En del av Award season 2020  Filmprissäsong på Sagabiografen

6 Oscarsnomineringar – bland annat i kategorierna ”Bästa film”, ”Bästa kvinnliga huvudroll (Saoirse Ronan)” och ”Bästa kostymdesign”

5 BAFTA-nomineringar – bland annat i kategorierna ”Bästa kvinnliga huvudroll (Saoirse Ronan)”, ”Bästa kvinnliga biroll (Florence Pugh)” och ”Bästa filmmusik”

Handling

Regissören och manusförfattaren Greta Gerwig (”Lady Bird”) har gjort UNGA KVINNOR baserat på den klassiska boken och andra texter av Louisa May Alcott.

I Gerwigs version ser vi den älskade historien om systrarna March – fyra unga kvinnor fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor. En berättelse som är både tidlös och modern.

Genre – Drama
Regi – Greta Gerwig
Premiärdatum – 2020-01-24

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!