Pris
80:-

Censur
7 år

Speltid
1 tim 41 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Glenn Close
Jonathan Pryce
Christian Slater
Max Irons
Harry Lloyd
Alix Wilton Regan
Annie Starke

Dagbio: The Wife

Datum
Onsdag 9 Januari14:00Boka biljetter

THE WIFE är, med sitt smarta och provokativa tonfall, en historia som bygger på en stundens uppenbarelse för Joan Castleman, som är gift med en av alla dessa män som tror att de äger världen, men som inte vet hur han ska ta hand om sig själv eller någon annan. Han är också en av USA:s mer framstående romanförfattare, som snart kommer att få Nobelpriset i litteratur.

Joan, lika perfekt som vacker, har de senaste 40 åren helt ignorerat sina egna författartalanger och i stället satsat allt på makens karriär. Nu har hon slutligen fått nog.

THE WIFE avslöjar ett känt äktenskap som har nått bristningsgränsen.

Genre: Drama
Regi: Björn Runge
Premiärdatum: 2018-12-07

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!