Pris
80:-

Censur
Barntillåten

Speltid
1 tim 50 min

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Rolf Lassgård
Hedda Stiernstedt
Lena Endre
Klas Wiljergård
Nour El Refai
Vilhelm Blomgren

Dagbio: Min pappa Marianne

Datum
Onsdag 25 Mars14:00Se nedan för information

Biljettförsäljningen till den här visningen är pausad

Försäljningen av biljetterna är pausad på grund av smittorisk av coronaviruset, covid-19. Vi har begränsat antalet platser till 100 st för att minska risken av smittspridning till riskgruppen. Av dessa är cirka 85 st sålda och bokade. Vi säljer resterande 15 biljetter i kassan på plats. Först till kvarn gäller för dessa.

Inför ditt besök på dagbiovisningen av Min pappa Marianne har vi vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg.

  • Antalet besökare är begränsat till 100 st
  • Tre fjärdedelar av platserna kommer gå att nyttjas för att sprida ut sig
  • Vi öppnar insläppet 13:00 för att undvika köbildning
  • Efter visningen kommer du kunna gå ut via två olika utgångar
  • Toaletterna på våning 2, FORUM, är öppna hela tiden

Läs hela inlägget här: Kommer vi att visa Min pappa Marianne 25/3?

Om filmen

Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås för ett vikariat på lokalnyheterna. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är.

Det blir en omtumlande resa för Hanna som inte kände vare sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde. En varm feelgood-berättelse om modet att vara sig själv och lyckan över att bli älskad för den man är.

Genre – Drama
Regi – Mårten Klingberg
Premiärdatum – 2020-02-21

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!