La La Land

Pris
Se evenemangets beskrivning

Censur
7 år

Speltid
2 timmar 8 minuter

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Ryan Gosling
Emma Stone
Rosemarie Dewitt
J.K. Simmons
John Legend

Dagbio: La La Land

Datum
Onsdag 13 September14:00Boka biljetter

Vi kickstartar den nya säsongen av dagbion med den sprudlande musikaliska romantiska komedin La La Land. Biljettsläpp för hela säsongen sker 1:a september 15:00.

La La Land berättar historien om Mia (Emma Stone), en aspirerande skådespelerska och Sebastian (Ryan Gosling) en dedikerad men desillusionerad jazzmusiker. De två blir förälskade och tillsammans ger de sig ut i drömmarnas stad Los Angeles, från mörka svettiga jazzklubbar till stadens upplysta boulevarder för att utforska glädjen och smärtan som kommer med att följa sin passion. Skriven och regisserad av Oscarnominerade Damien Chazalle.

Genre: Komedi, Drama, Musikal

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!