artwork-guernseys-li_5ad635bf6a81e

Pris
80:-

Censur
11 år

Speltid
2 tim 3 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Lily James
Michiel Huisman
Glen Powell
Jessica Brown Findley
Katherine Parkinson
Matthew Goode
Tom Courtenay
Penelope Wilton

Dagbio: Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap

Datum
Onsdag 4 Juli14:00Boka biljetter

London, 1946.

Den karismatiske författaren Juliet får ett brev från en medlem av en mystisk litteraturklubb startad på den nazi-ockuperade ön Guernsey. Nyfiken på vilka som ligger bakom brevet bestämmer hon sig för att besöka ön. Där möter hon de härligt excentriska medlemmarna i Guernseys litteratur- och pottatiskalspajssällskap, inklusive Dawsey, den lite mystiska men fascinerande mannen som skrivit brevet.

Allteftersom krigstidens hemligheter uppenbaras blir Juliet alltmer fäst vid ön, bokklubben och Dawsey vilket kommer att förändra hennes liv för alltid.

Regi - Mike Newell
Genre - Drama
Premiärdatum - 2018-05-04

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!