Pris
80:-

Censur
Barntillåten

Speltid
2 tim

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Armie Hammer
Felicity Jones
Justin Theroux
Kathy Bates
Sam Waterston
Jack Reynor
Cailee Spaeny

Dagbio: En kvinna bland män

Datum
Onsdag 5 Juni14:00Boka biljetter

Filmen berättar en inspirerande och sann historia om den unga advokaten Ruth Bader Ginsburg när hon tillsammans med sin man Marty tar sig an ett banbrytande fall inför USA:s Högsta Domstol och kringgår ett sekel av könsdiskriminering.

2018 firar Ruth Bader Ginsburg 25-årsjubileum vid Högsta Domstolen i USA. Hon har genom sitt arbete blivit en kultperson och förebild för många kvinnor och män.

Genre: Drama, verklighetsbaserad
Regi: Mimi Leder
Premiärdatum: 2019-03-08

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!