Pris
120:-

Speltid
2 tim 10 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Sylvester Stallone
Dolph Lundgren
Michael B. Jordan
Tessa Thompson
Florian Munteanu
Wood Harris

Creed II

Datum
Söndag 25 November19:00Boka biljetter
Onsdag 5 December19:00Boka biljetter

I uppföljaren till Rocky-spinoffen får tungviktsboxarmästaren Adonis Creed en chans att hämnas sin far Apollo som dog under en match mot Ivan Drago.

Under Rocky Balboas handledning ska han möta Ivans son Viktor Drago i en stor uppgörelse. Adonis och Rocky konfronteras med sitt delade arv, ifrågasätter vad som är värt att slåss för, och upptäcker att inget är viktigare än familjen. Sylvester Stallone och Dolph Lundgren är tillbaka i rollerna som Rocky och Ivan, men denna gång möts de inte i ringen utan som tränare åt varsin boxare.

Genre – Drama
Regi – Steven Caple Jr
Premiärdatum – 2018-11-23

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!