Pris
120:-

Censur
7 år

Speltid
2 tim 14 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Rami Malek
Mike Myers
Joseph Mazzello
Ben Hardy
Aidan Gillen

Bohemian Rhapsody

Datum
Fredag 1 Mars14:00Boka biljetter
Fredag 1 Mars19:00Boka biljetter

Vinnare av Golden Globe för bästa film och manliga huvudroll. Oscars-nominerad bland annat för bästa film, manliga huvudroll samt ljudmix. BAFTA-vinnare i kategorierna bästa huvudroll samt bästa ljud.

BOHEMIAN RHAPSODY är en hyllning till Queen, deras musik och enastående sångare Freddie Mercury, som trotsade stereotyperna, rev upp konventionerna och blev en av världens mest älskade underhållare.

Filmen följer bandets explosionsartade uppgång genom deras ikoniska låtar och revolutionerande sound, när bandet nästan splittras på grund av Mercuys urspårade livsstil och den triumfartade återföreningen under Live Aid då Mercury leder bandet i ett av de mäktigaste framträdandena i rockhistorien, samtidigt som han kämpar mot en livshotande sjukdom. Under tiden cementerar de arvet från ett band som fortsätter att inspirera outsiders, drömmare och musikälskare än idag.

Genre – Drama, Musik
Regi – Bryan Singer
Premiärdatum – 2018-11-02

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!