Pris
80:-

Censur
Barntillåten

Speltid
1 tim 3 min

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

Bamse och dunderklockan

Datum
Söndag 1 September12:00Boka biljetter
Lördag 14 September14:00Boka biljetter

Knattebio på Saga – Bamse och dunderklockan

Den första bioupplevelsen är magisk.

Nu erbjuder vi knattebio vid två tillfällen i september i sällskap av världens starkaste och snällaste björn, till pangpriset 80kr per biljett.

För bästa upplevelsen för dig och ditt barn låter vi belysningen vara lite dimmad i salongen och har ljudet lägre än på ordinarie visningar.

Handling

Ännu ett nytt härligt bioäventyr med Bamse och hans vänner intar biograferna. I denna film återser vi många karaktärer vi mött i de tidigare två filmerna och de tar oss med på ett spännande nytt äventyr både på land och till havs, där våra vänner möter nya typer och utmaningar.

I Bamse och Dunderklockan måste Bamse lära sig något viktigt; att bara vara sig själv räcker mycket längre än man tror. Något som även Reinard Räv skulle må bra av att förstå…

Genre – Barnfilm
Regi – Christian Ryltenius
Premiärdatum – 2018-12-21

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!