Pris
80:-

Censur
Barntillåten

Speltid
40 minuter

Tal
Svenska

Arne Alligator

Datum
Söndag 24 November12:00Boka biljetter
Söndag 24 November14:00Boka biljetter

Knattebio på Saga – Arne Alligator

Den första bioupplevelsen är magisk.

Nu erbjuder vi knattebio vid två tillfällen i november. YouTube-stjärnan Arne Alligator intar duken, till pangpriset 80kr per biljett.

För bästa upplevelsen för dig och ditt barn låter vi belysningen vara lite dimmad i salongen och har ljudet lägre än på ordinarie visningar.

Handling

YouTube-stjärnan Arne Alligator tar steget till bioduken med sina populäraste animerade musikvideor och bjuder in barn och vuxna att sjunga med i låtarna och se till att taket lyfter i salongerna. Vi får även följa med Arne på äventyr i verkligheten.

Genre: Animerad film, Barnfilm
Regi: Ilkka Rautio
Premiärdatum: 2019-11-08

En film av Arne Alligator Brands.

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!