Ant-Man2_Regularaffisch

Pris
120:-

Censur
11 år

Speltid
1 tim 58 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Paul Rudd
Evangeline Lilly
Michael Peña
Walton Goggins
Bobby Cannavale
Judy Greer
Tip "T.I" Harris
David Dastmalchian
Hannah John Kamen
Abby Ryder-Fortson
Randall Park
Michelle Pfeiffer
Laurence Fishburne
Michael Douglas

Ant-Man and the Wasp

Datum
Onsdag 4 Juli19:00Boka biljetter
Lördag 7 Juli14:00Boka biljetter
Lördag 7 Juli19:00Boka biljetter
Söndag 8 Juli19:00Boka biljetter
Fredag 13 Juli19:00Boka biljetter

Ett nytt kapitel med hjältarna, som har en häpnadsväckande förmåga att krympa, tar sin början. I efterdyningarna av Captain America: Civil War tampas Scott Lang med konsekvenserna av sina val, både som superhjälte och som pappa. Han kämpar för att få balans mellan sitt familjeliv och sina plikter som Ant-Man.

Hope van Dyne och Dr Hank Pym kontaktar honom gällande ett nytt, brådskande uppdrag. Scott måste återigen sätta på sig dräkten och lära sig att slåss sida vid sida med the Wasp för att nysta upp det förflutnas hemligheter.

Genre - Action, Science Fiction, Äventyr, Fantasy
Premiärdatum – 2018-07-04
Regi - Peyton Reed

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!