Alpha Poster

Pris
120:-

Censur
11 år

Speltid
1 tim 37 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Kodi Smit-McPhee
Leonor Varela
Natassia Malthe
Jóhannes Haukur Jóhannesson
Mercedes de la Zerda
Jens Hultén

Alpha

Datum
Fredag 28 September19:00Boka biljetter
Söndag 30 September19:00Boka biljetter

Under sin första jakt med stammens främsta jägare såras en man och lämnas för att dö. När han vaknar upp är han själv och allvarligt skadad, och för att överleva måste han navigera den ogästvänliga, oförlåtande vildmarken.

En ensam varg, också övergiven av sin flock, blir mannens enda sällskap och allierade i kampen mot oräkneliga faror och odds som starkt talar emot att de ska hinna hem före den livsfarliga vintern anländer.

Genre - Drama, Action, Thriller
Regi - Albert Hughes
Premiärdatum - 2018-09-21

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!