Pris
120:-

Censur
11 år

Speltid
2 tim 8 min

Tal
Svenska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Will Smith
Billy Magnussen
Naomi Scott
Mena Massoud
Nasim Pedrad
Marwan Kenzari

Aladdin (sv. tal)

Datum
Lördag 25 Maj14:00Boka biljetter
Söndag 2 Juni14:00Boka biljetter

I denna spelfilmsversion av den animerade klassikern möter vi Anden (Will Smith), som har kraften att ge tre önskningar till den som har den magiska lampan. Aladdin (Mena Massoud) är den gatsmarte småtjuven som förälskar sig i sultanens vackra dotter Jasmin (Naomi Scott).

Jasmin vill kunna påverka sitt liv, men hennes far vill allra helst hitta en äkta man till henne. Under tiden smider den onde trollkarlen Jafar (Marwan Kenzari) planer på att avsätta Sultanen för att själv få styra Agrabah.

I regi av Guy Ritchie som bl a gjort ”Sherlock Holmes” och ”The Man from U.N.C.L.E”)

Genre: Familjefilm, Fantasy, Äventyr
Premiärdatum: 2019-05-24

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!