Pris
130:-

Censur
11 år

Speltid
1h 45min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair, Charlie Weber, Dylan Sprouse

After We Collided

Datum
Fredag 2 Oktober19:00Köp biljetter
Lördag 24 Oktober19:00

Visningen den 24/10 är tyvärr inställd.

Hardin Scott och Tessa Young går igenom efterdyningarna av deras uppbrott. Medan Hardin faller in i dåliga vanor är Tessa fylld av nytt självförtroende och landar sina drömmars praktikplats på förlaget Vance.

På sin nya arbetsplats uppmärksammar hon sin stiliga nya medarbetare Trevor, som är exakt den typ av kille som hon borde vara med. Han är smart, rolig, stilig och ansvarsfull, men Tessa kan inte få Hardin ur huvudet. Han är ju ändå hennes livs kärlek.
Trots alla deras missförstånd och svårigheter kan Tessa inte förneka dragningskraften hon har till Hardin. Hon önskar att hon kunde hålla sig borta… det är bara inte så lätt. Genom alla med- och motgångar kommer Hardin och Tessa att kämpa för att vara tillsammans … även om universum vill att de ska vara isär.

Information med anledning av covid-19 (coronaviruset)

Antal besökare är  begränsade till 49 st (av 425). För att minska köbildning är endast köp (ej bokning) möjligt för biljetter. Kvarvarande biljetter säljs i kiosken innan visning.
Klicka här för att läsa mer om vilka åtgärder vi tar med anleding av covid-19. Vid bokning av rullstolsplatser, vänligen kontakta oss på 0921-185 50 eller info@boden.fh.se. Vi ber om ursäkt för besväret.


Premiärdatum: 2020-09-09
Regi: Roger Kumble
Distributör: Nordisk Film

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!