Pris
80:-

Censur
15 år

Speltid
2 tim 28 min

Tal
Engelska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Lady Gaga
Bradley Cooper
Sam Elliott
Dave Chappelle
Anthony Ramos

Dagbio: A Star Is Born Encore (Extended Version)

Datum
Onsdag 3 April14:00Boka biljetter

Den förlängda versionen (mer musik!) av publikfavoriten A Star Is Born. Oscarsbelönade Lady Gaga spelar huvudrollen mot Bradley Cooper.

Vi får möta musikern Jack Maine som blir förälskad i den kämpande artisten Ally. Hon har precis gett upp drömmen om att slå igenom som sångerska, när hon en dag upptäcks av Jack som hjälper henne in i rampljuset. Men när Allys karriär äntligen börjar ta fart så håller deras relation på att rasera – samtidigt som Jack kämpar mot sina inre demoner…

Denna version innehåller 12 minuter extramaterial – mest i form av mer/ny musik.

Regi – Bradley Cooper
Genre – Drama, Musik
Premiärdatum – 2018-10-05

Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!