120 slag poster

Pris
Se evenemangets beskrivning

Censur
11 år

Speltid
2 tim 20 min

Tal
Franska

Undertext
Svenska

Skådespelare
Adèle Haenel
Arnaud Valois
Nahuel Pérez Biscayart

120 slag i minuten – En del av Northern Light Pride Boden

Datum
Söndag 25 Mars19:00Boka biljetter

Politik och passion i 90-talets Paris. Trots att AIDS fortsätter att skörda tusentals offer är hjälpen återhållsam. Frustrationen växer bland aktivisterna i Act Up som tvingas ta till spektakulära metoder för att dra uppmärksamhet till frågan. Nathan är ny i gruppen och mötet med den militante Sean skakar hela hans värld i en film som garanterat kommer få ditt hjärta att bulta.

Noaks Ark kommer att vara på plats och dela ut goodiebags. Begränsat antal!

Inträdesbiljett till filmen löses mot uppvisande av festivalarmband i kiosk och kassa. 

“Jag tror att det är svårt att älska en film mer än den här” – Pedro Almodovar, juryns ordförande i Cannes 2017. Vinnare av Grand Prix, FIPRESCI-priset & Queerpalmen.

“Ett mästerverk!” – 5/5 Kulturnytt, P1

“Omskakande och djupt berörande” – 5/5 DN

“Vackert och fruktansvärt, och fruktansvärt bra” – 5/5 Aftonbladet

Genre: Drama
Regi: Robin Campillo
Premiärdatum: 2017-12-01
Originaltitel: 120 battements par minute


Vid visning av film med 15-års åldersgräns måste du ha med dig din legitimation även när du köpt biljett via webben. Ledsagarregeln gäller endast i vuxet sällskap. Går du själv på bio händer det att vi ber om legitimation, var beredd på det. Rullstolsplatser finns på rad 14, höger balkong. För att välja specifika platser i salongen välj alternativet "Jag vill välja platser manuellt". Salongens kapacitet är två rullstolar med en ledsagare var. Vänligen respektera att dessa platser är till för de som sitter i rullstol. Genom att boka och köpa biljett via webben godkänner du att du tagit del av informationen om dessa begränsningar. Tack för ditt överseende!