EricnybildSOLO_1

Pris
595 kr

Lokal
Saga

Speltid
4 timmar

Tre talande vänner – Kommunikation i vardagen, humörträning & personligt ledarskap.

Datum
Onsdag 10 Maj18:00

En kväll fullspäckad med tre intressanta och spännande föreläsningar.

Föreläsare för kvällen:

Eric Thyrell med föreläsningen Hör du i syne?. En föreläsning om ledarskap, konflikthantering, samarbete och effektiv kommunikation i en enda rolig röra! Att tala är ett behov, att lyssna en konst.

Torkild Sköld om Personligt ledarskap - en föreläsning om att ta ansvar för och att leda sig själv. Genom igenkännande berättelser och aha-upplevelser delar Torkild med sig av sina tips och verktyg för att bygga upp ett starkare personligt ledarskap och ett mer framgångsrikt eget liv. En föreläsning med högt tempo och mycket energi som ger konkreta verktyg att använda direkt i vardagen.

Jesper Caron om Humörträning. Humörträning innebär träning av alla de faktorer som gör att man blir på bra humör utan att behöva tänka på det. Det bästa av allt är att alla dessa faktorer är träningsbara. Genom en underhållande och känslosam föreläsning delar Jesper Caron med sig av ett antal verktyg du kan tillgå för att träna upp ditt humör. Hur man mår är ingen tillfällighet. Ett flertal faktorer påverkar hur vi mår,
alla dessa faktorer är träningsbara, humörträning.  

Titti Schultz är konferencier.Titti är en rutinerad journalist med lång erfarenhet som moderator och konferencier.  Hon rör sig på ett imponerande sätt mellan allvar och humor och med sin varma personlighet skapar Titti, som konferencier, den perfekta helheten denna föreläsningskväll.

Läs gärna mer och boka biljetter här:

Längd: 4 timmar med paus. 18:00-22:00.
Pris: 595 kr.