Pris
Se evenemangets beskrivning

Lokal
Saga, ingång Drottninggatan

Censur
Passar alla åldrar

Speltid
2 tim 30 min inkl. 20 min paus

Svante möter Beppe Wolgers

Datum
Torsdag 26 September19:00

Musik, Musikteater

Svante möter Beppe Wolgers är en intim och personlig föreställning där Svante Thuresson framför många av Beppe Wolgers mest älskade texter.

Med Beppes egna ord berättar Svante Thuresson om dennes uppväxt, tankar och liv. Med humor och värme kommer publiken nära textförfattaren, poeten och människan Beppe.

På scen ser vi också Claes Crona Trio och tillsammans ger de oss sina tolkningar av låtar som Sakta vi går genom stan, Vinter i skärgår’n och Monicas vals.

Svante Thuresson är en av Sveriges främsta jazzsångare med en lång karriär bakom sig. Hans repertoar är bred och han har under åren framfört texter och sånger av bland andra Beppe Wolgers, Hasse & Tage, Povel Ramel, Monika Zetterlund och Cornelis Vreeswijk.

Claes Crona Trio har spelat och turnerat med artister som Lill Lindfors, Putte Wickman, Viktoria Tolstoy, Vivian Buczek samt en mängd amerikanska artister och musiker.

Biljettinfo

Ordinarie pris: 365 kr
Medlem/Scenpass: 315 kr

Biljetter säljs via tickster.com eller i dagkassan hos oss. Biljetter säljs även över disk på Turistcenter och på Ticksters kundtjänst 0771 – 47 70 70. Kvarvarande biljetter säljs i dörren på spelkvällen.

Fotograf: Anna Huerta