Pris
Ordinarie: 220:-
Ungdom: 170:-
Barn: Gratis

Lokal
Saga, ingång Drottninggatan

Censur
Passar alla åldrar

Speltid
Ca 2 tim inkl. paus

Norrbotten Big Band möter Samuel Ljungblahd

Datum
Torsdag 7 Mars19:00Boka biljetter

”I grund och botten blir det härlig gospel. Svängigt, glatt och medryckande. Jag jobbar mycket med att få publiken till att vara delaktig, jag vill få människor att sjunga med och känna att de gör konserten tillsammans med oss som står på scenen. Det ska finnas något för alla i repertoaren. Först då är jag nöjd.”

Det är fina ord som kommer från Sveriges allra största gospelröst – Samuel Ljungblahd. Efter sitt framträdande vid prins Carl-Philip och prinsessan Sofias bröllop 2015 har efterfrågan efter herr Ljungblahds varma person och stora röst fullkomligt exploderat och han ger idag konserter världen över.

Under 2019 ingår han i det stora körprojektet Gospel Explosion i Norge men vi hinner mellan det projektets konserter låna honom till vårt län. I programmet presenteras Samuels egen musik som vi sett honom framföra i TV-program som Så ska det låta,Allsång på Skansen och Sommarkrysset. Under ledning av Norrbotten Big Bands konstnärlige ledare Joakim Milder, som delvis arrangerat musiken, kommer vi även få uppleva klassiska hits av artister som James BrownMarvin Gaye och Stevie Wonder!

Som ni förstår kommer man varken kunna sitta still eller låta bli att sjunga med i den här karismatiska konserten av och med vår största gospelexport.

Välkommen till Saga för att njuta av en musikupplevelse som lockar till dans och som värmer hjärtat länge!

Biljettinfo

Biljettsläpp fredag 15 februari 15:00

Ordinarie: 220:- inkl. serviceavgift
Ungdom under 25 år: 170:- inkl. serviceavgift
Barn under 12 år: Gratis med betalande vuxen

OBS! Barnbiljett hämtas i kassan på Folkets Hus. Boka gärna plats för att försäkra att ni kan sitta bredvid varandra.