Pris
Se evenemangets beskrivning

Lokal
Saga

Rickard Söderberg är Gaytenor

Datum
Torsdag 22 Mars19:00

17:00: Rickard Söderber inviger Northern Light Pride Boden tillsammans med kommunalråd Inge Andersson. Det bjuds på jojk och dans. Plats: Medborgarplatsen utanför Swedbank.
18:00: Mingel i foajén på Saga. Bodens Riksteaterförening bjuder på dryck och tilltugg.
19:00: Föreställningen startar.

Samtliga i publiken på Rickard Söderberg är Gaytenor kommer på spelkvällen föräras med ett värdebevis på ett festivalarmband till Northern Light Pride (värde 200 kr). Efter föreställningen säljer och signerar Rickard Söderberg sin bok, DVD-filmer och du kan betala med såväl kontanter som kort & Swish.

”En kväll där vi kramar nättroll och förändrar världen med sång” Så beskriver Rickard Söderberg själv sin scenshow där han delar med sig av sitt liv och av sig själv.

En kväll med operasångaren och debattören som gjort sig känd för sina tydliga ställningstagande för HBTQ-personers rättigheter.

Med sång och samtal lotsar Rickard varsamt publiken genom en ocensurerad kväll. Opera och musikal ligger sked med pop och schlager i publikens öron, och naket berättar han vad som egentligen ligger bakom några av hans mest omtalade debattinlägg. Rickard har med sig två musiker och ett par dussin instrument på scen, och sjunger både eget material, såväl som några av de sånger som gjort honom känd bland den stora publiken.

BLJETTINFO

BILJETTPRIS
Ordinarie pris: 345 kr, Ordinarie pris för dig under 25 år 245 kr.
Medlemspris för dig med Scenpass: 245 kr, för dig som är medlem & under 25 år 145 kr.

Biljetter går att köpa i dagkassan hos oss på Folkets hus i Boden men även på Turistcenter i Boden, via norrbottenonline.se, tickster.com eller Tickster kundtjänst 0771 – 47 70 70. Serviceavgift tillkommer om ni köper hos ombud men inte via nätet.

ARRANGÖR

Bodens Riksteaterförening i samarbete med Northern Light Pride Boden & Bodens kommun.