Pris
Ordinarie: 150 KR
Under 25 år: 100 KR
Under 12 år: 25 KR
Medlem i BodenArr: 100 KR

Lokal
Saga, ingång Drottninggatan

Censur
Passar alla åldrar

Speltid
ca 1 tim 20 min

INSTÄLLD – Norrbotten Big Band möter Micke Holm och Stefan Gunnarsson

Datum
Torsdag 2 April19:00

Arrangören har valt att ställa in föreställningen på grund av covid-19-pandemin

Arrangören har valt att ställa in arrangemanget med anledning av covd-19-pandemin. Köpta biljetter återköps hos oss, se Kontakt-sida för tillgänglighet. Serviceavgift återköps ej. Vi beklagar besväret och ber om förståelse.

Om föreställningen

Micke Holm gick rakt från fabriksgolvet på pappersbruket i Munksund in i TV4:as Talang-studio där han gjorde rent hus med konkurrenterna. Att gubben nog kunde sjunga, konstaterade han själv i en kommentar där i studion innan han gick in och golvade juryn i finalen med sin tolkning av Radioheads Creep.

Stefan Gunnarsson, multimusiker av rang och erfaren som få när han 2006 satte sig vid pianot i tv-succén Så ska det låta, en uppgift han tog sig an under inte mindre än fem år.

Nu slår de båda sig samman med Norrbotten Big Band för en konsertturné som det kommer att slå gnistror om. Starten skedde med två utsålda konserter under Festspelen i Piteå och fortsätter 2020 med turné i länet där Gunnarsson och Holm får visa upp sin musikaliska mångsidighet i låtar de själva väljer tillsammans med storbandet. Det är med andra ord bäddat för en lustfylld succé!

Biljettinfo

Biljettsläpp onsdag 11 mars 15:00

Endast förköp. Det går ej att boka biljetter till det här arrangemanget.

Arrangör

BodenArr, i samarbete med Bodens Kommun, ABF Norr Boden och Folkets Hus Boden