Pris
Se evenemangets beskrivning

Lokal
Saga, ingång Drottninggatan

Censur
Passar alla åldrar

#Närhetsliv 2019 – En hyllning till våra eldsjälar

Datum
Lördag 16 November17:00–23:30Boka biljetter

Lördag 16 november, med start 17:00, hyllar vi alla ideella krafter i föreningar, folkrörelser och organisationer i Boden med en helkväll på Sagabiografen & Bodensia med prisutdelningar, god mat och underhållning.

Som konferencier ser vi ingen mindre än den folkkäre Mark Levengood. Med bland annat Guldbaggegalan, Melodifestivalen och Svenska hjältar i bagaget kommer han guida oss genom kvällen.

Bodensare, nu har du möjlighet att lyfta kommunens ideella urkrafter. Du lämnar in dina nomineringar via ett webbformulär som är öppet 12–26 september. En jury utser sedan tre kandidater per kategori och därefter den slutliga vinnaren, förutom Eldsjälspriset där Bodensare kommer kunna rösta på tre kandidater. Samtliga vinnare får, förutom äran, 10 000 kr och det är först på plats på #Närhetsliv 2019 vi får reda på vilka de är. 10 priser kommer delas ut. Fyra är KFU:s årliga priser där nomineringen stängde 31 augusti. De övriga sex listas nedan:

ELDSJÄLSPRISET
Den där personen, organisationen eller föreningen som lägger ner sin själ i att göra Boden till en bättre stad & som brinner för civilsamhället och Bodensarna. Det är hög tid att hylla dessa hjälteinsatser.

GULDHJÄRTAT
Den där personen som kämpar för andra som gör de där goda gärningarna och det lilla extra för sina medmänniskor. Ja, en med ett hjärta av guld som gör skillnad. Du är guld värt och det ska äras.

ÅRETS FÖRENING
Boden sjuder av föreningsliv. Nominera en förening som gjort ett enastående arbete, något utöver det vanliga. En förening som engagerar, främjar jämställdhet, likabehandling och mångfald.

KULTURTANT
En person, förening, organisation som jobbar med att skapa förutsättningar och/eller gör värdefulla insatser för konst och kultur i Boden.

HÅLLBARHETSPRISET
Det där företaget, föreningen, organisationen eller privatpersonen som antagit utmaningen att bli mer ekologiskt, socialt eller ekonomiskt hållbart ska härmed prisas.

VINNARSKALLE
Boden har fantastiskt många sportutövare. Nu är det tillfälle att prisa en framgångsrik idrottare eller en idrottsprestation som sticker ut, något utöver det vanliga eller förväntade.

Program

17:00 – 19:00 – Prisutdelning på Sagabiografen.
19:30 – Trerättersmiddag med underhållning av Soffgruppen & Juntan på Bodensia.

Meny:

Förrätt – Örtsallad med rökt hjortstek, serveras med perrarrotscréme & soltorkad tomat på surdegskrostini

Varmrätt – Bakad Fjordörretfilé, serveras med blomkåls- & misopuré, brynt umamismör & syrade grönsaker

Dessert – Varm äppelpaj med kardemummaskum

Eventuella matpreferenser & allergier kan du ange i webshoppen i kundkorgen vid köp av biljett.

Biljettinfo

Två olika typer av biljetter finns:

#Närhetsliv 2019 Prisutdelning
Prisutdelningen på Sagabiografen
Biljettpris: 120 kr inkl. serviceavgift

#Närhetsliv 2019 Middag
Trerättersmiddag med underhållning av Soffgruppen & Juntan på Bodensia
Biljettpris: 320 kr
Sista dag att köpa denna biljett är 5 november 23:59
Obs! Får endast köpas vid köp av biljett till #Närhetsliv 2019 Prisutdelning

Vill du gå på både prisutdelning och middag kan du smidigt lägga in önskat antal biljetter i webshoppen. Vid frågor, kontakta oss på mejl: info@boden.fh.se eller ring oss på växeln: 0921-18550.

Arrangör: Bodens kommun