Pris
Se evenemangets beskrivning

Lokal
Saga, ingång Drottninggatan

Censur
Passar alla åldrar

Speltid
Ca 2 tim inkl. paus

Norrbotten Big Band möter Micke Holm och Stefan Gunnarsson

Datum
Torsdag 2 April19:00

En gnistrande konsertkväll med två av Norrbottens finest

Micke Holm gick rakt från fabriksgolvet på pappersbruket i Munksund in i TV4:as Talang-studio där han gjorde rent hus med konkurrenterna. Att gubben nog kunde sjunga, konstaterade han själv i en kommentar där i studion innan han gick in och golvade juryn i finalen med sin tolkning av RadioheadCreep. I själva verket är Micke Holm en erfaren sångare efter över 20 år och otaliga turnéer och framträdanden, bland annat med bandet Storstryk från Piteå. Med andra ord en välkänd profil i musikerkretsar som nu fått sitt stora publika genombrott genom televisionen.

Egentligen skulle man kanske kunna säga något liknande om Stefan Gunnarsson, multimusiker av rang och erfaren som få när han 2006 satte sig vid pianot i tv-succén Så ska det låta, en uppgift han tog sig an under inte mindre än fem år. Men till skillnad från Micke Holm har Stefan Gunnarsson från Boden livnärt sig på sin musik sedan 19-årsåldern. Genom åren har han medverkat som musiker, sångare, låtskrivare och producent och samarbetat med artister som Joseph WilliamsPeter FriestedtJanne SchafferDavid Carlson med fler, vid sidan av många soloprojekt.

Nu slår de båda sig samman med Norrbotten Big Band för en konsertturné som det kommer att slå gnistror om. Starten skedde med två utsålda konserter under Festspelen i Piteå och fortsätter 2020 med turné i länet där Gunnarsson och Holm får visa upp sin musikaliska mångsidighet i låtar de själva väljer tillsammans med storbandet. Det är med andra ord bäddat för en lustfylld succé!

Biljetter

Info om pris och biljettsläpp kommer inom kort.