Maken

Pris
Se evenemangets beskrivning

Lokal
Saga

Speltid
2 h och 10 min

Maken

Datum
Torsdag 12 Oktober19:00

De två unga studenterna Martina och Gustav träffas i sextiotalets Stockholm. Vi följer deras intellektuella och känslomässiga brottningskamp med att få sina skilda behov av integritet, trohet, sex, flersamhet och vänskap att samexistera i förhållandet.

I en dramatisering av Gun-Britt Sundströms kultroman Maken träffas Martina och Gustav som nyblivna studenter vid Stockholms universitet. Mot en fond av studentdemonstrationer och intellektuella diskussioner kämpar de med att försöka hålla ihop sitt förhållande. De är bästa vänner, men hur ska de kunna få sitt förhållande att fungera när behov och ideal skiljer sig åt? Kan de leva i en öppen relation? Bara ses och ha sex? Hur kommer det sig att de inte kan hitta ett sätt där båda kan vara lyckliga ihop samtidigt?! Vi följer dem genom uppbrott, mångordiga analyser och lustfyllda återföreningar.

Biljettinfo

Biljettpris:

Medlemspris för dig med Scenpass: 150 kr, för dig som är medlem & under 25 år 50 kr.
Ordinarie pris: 250 kr, Ordinarie pris för dig under 25 år 150 kr.

Biljetter går att köpa i dagkassan hos oss på Folkets hus i Boden men även på Turistcenter i Boden, via norrbottenonline.se, tickster.com eller Tickster kundtjänst 0771 – 47 70 70. Serviceavgift tillkommer om ni köper hos ombud men inte via nätet. 

Då denna föreställning baseras på en bok finns möjlighet att anordna bokcirklar med material från Riksteatern.