Pris
Se evenemangets beskrivning

Lokal
Saga, ingång Drottninggatan

Speltid
2 tim inkl. 20 min paus

INSTÄLLD – Love Songs

Datum
Torsdag 26 Mars19:00

Arrangören har valt att ställa in föreställningen på grund av covid-19-pandemin

Du får information om återbetalning från arrangören eller direkt från Tickster. Vi ber dig att invänta denna information. Tickster har just nu ett mycket högt tryck pga rådande omständigheter och ber er att ha lite extra tålamod med oss. Ja! Du som köpt biljetter kommer så småningom få igen dina pengar, dock ej den administrativa avgiften på 20 kronor för dig som köpt biljett över disk hos Folkets hus eller Turistcenter.

Vi ber om ursäkt för besväret och ber om er förståelse. Tack!

Om föreställningen

Musikteater

Stora känslor, mäktig musik och kärlek i alla dess former

Love Songs är en helaftonsföreställning om låtarna som har format vår bild av kärleken, där socialrealism möter episk romantik. Utifrån insamlade historier från hela landet berättas här om starka minnen kopplade till kärlekssånger som får hjärtat att brista.

Det handlar om den första förälskelsen som kändes som den sista, om att vara okysst, om att stanna kvar när man verkligen borde gå. Om den helt omöjliga romansen som spirade i det grekiska flyktinglägret. Om att sent i livet inse att man är lesbisk tack vare Kevin Costner och Whitney Houston. Om att gå runt övergiven bland historiska monument i Rom med Mauro Scocco i hörlurarna som enda tröst. Om den påhittade relationen som en soullåt gjorde verkligare än verkligheten. Om att bli förbjuden att träna konståkning och istället bli kär i en konståkare. Och om den finska tangolåten som 60 år senare får dig att återuppleva den första kyssen.

Fem skådespelare och artister vrider och vänder på vår bild av romantiken. Med mycket humor och stort allvar iscensätts en sentimental kärleksbomb. En rolig, tragisk och hjärtskärande scenshow om längtan efter de riktigt stora känslorna.

Robert Hannouch, Arja Saijonmaa, Peter Järn, Lisa Hu Yu och Frida Beckman | Fotograf: Sören Vilks

Medverkande

Frida Beckman, Robert Hannouch, Lisa HuYu, Peter Järn och Arja Saijonmaa

Konstnärligt team

Manus: Gustav Tegby och Maja Salomonsson
Regi: Maja Salomonsson
Scenografi: Johanna Mårtensson
Ljusdesign: Jörgen Haimanas
Dramaturgi: Eva-Maria Dahlin
Maskdesign: Linda Sandberg
Musikarrangemang: Stefan Johansson

Biljettinfo

Ordinarie pris 300 kr
Medlem/scenpass 250 kr

Biljetter via tickster.com, Ticksters kundtjänst 0771 – 47 70 70 samt Folkets Hus Boden (Drottninggatan 4) och Turistcenter (Kungsgatan 40). Serviceavgift tillkommer vid annat köp än över nätet.

Arrangör

Bodens riksteaterförening och Boden Event

En del av Pride Boden