Pris
Se evenemangets beskrivning

Lokal
Saga, ingång Drottninggatan

Censur
Passar alla åldrar

Jukeboxbio

Datum

Vi tar inte emot nya bokningar för Jukeboxbio i september och oktober. Personalen är fortsatt permitterad och vi börjar öppna upp för publika visningar igen. Tack till alla som varit hos oss och firat födelsedagar, spelat tv-spel och kollat på sina favoritfilmer. Det kan hända att jukeboxvisningar återkommer i en annan skepnad inom kort – håll utkik!

Har du drömt om att ha biosalongen för dig själv? Jukeboxbio är privat biovisning för dig och familjen, vännerna, kollegorna, grannarna och alla andra som du känner. Samla ihop minst 10 personer och se valfri film ur repertoaren. Som en jukebox för bio!

Priset? 120 KR per person – som hittat!

Lyxa till med mellanpopcorn och dricka så blir priset totalt 150 KR per person. Är ni under 10 personer? Minimipriset för att få salongen för sig själv är 1200 KR.

Hur bokar jag?

Samla ihop minst 10 personer och välj vilken film ni vill se ur repertoaren nedan. Kontakta oss på hyrlokal@boden.fh.se eller 0921-185 50 med datum och tid ni önskar boka, och om ni vill förboka popcornmenyer.

På grund av korttidspermittering har vi längre svarstider. Vi rekommenderar dig att vara ute i god tid med din bokning, gärna en vecka innan du vill komma.

Vi ses på Saga!

Här kan du läsa om filmerna som finns att välja på:

Saknar du någon film? Kom med önskemål i samband med bokning så ska vi se vad som går att göra! 

1917

Mitt i de hektiska striderna under första världskriget får två unga brittiska soldater – Schofield och Blake – ett till synes omöjligt uppdrag…
1 tim 58 min | Censur: 15 år

CATWALK

I den varma verklighetsskildringen ”Catwalk” får vi följa funktionsnedsatta Emma Örtlund när hennes dröm om att gå på catwalken i New York uppfylls.
1 tim 35 min | Censur: Barntillåten

CHARTER

Amanda Kernell (regissören av Sameblod) tar sig an ännu ett starkt kvinnoporträtt.
1 tim 34 min | Censur: 11 år

PARASIT

Bong Joon-hos färgsprakande familjesaga är lika omtumlande som träffsäker. Den kommer ta andan ur dig!
2 tim 12 min | Censur: 15 år

THE PEANUT BUTTER FALCON

Feelgood! En modern äventyrshistoria i Mark Twain-anda, från producenternabakom Little Miss Sunshine.
1 tim 37 min | Censur: 11 år

MIN PAPPA MARIANNE

En varm feelgood-berättelse om modet att vara sig själv och lyckan över att bliälskad för den man är.
1 tim 50 min | Censur: Barntillåten

PELLE SVANSLÖS

Knattefilm perfekt för småttingarna. Vill ni att vi ska visa denna titel med lägre ljud än på ordinarie visningar och ha salongen lite dimmad så är det bara att säga till.
1 tim 15 min | Censur: Barntillåten

PAW PATROL: REDO, REJSA, RÄDDA!

Knattefilm perfekt för småttingarna. Vill ni att vi ska visa denna titel med lägre ljud än på ordinarie visningar och ljuset i salongen tänt så är det bara att säga till.
1 tim 7 min | Censur: Barntillåten

DISNEYS FRAMÅT

Disney och Pixar tar dig med till en fantasivärld fylld med alver, där vi möter två tonårsbröder som ger sig ut på ett extraordinärt äventyr – de vill undersöka om det fortfarande finns magi i världen.
1 tim 42 min | Censur: 7 år

SONIC THE HEDGEHOG

Sonic the Hedgehog är en live-action äventyrskomedi baserad på de klassiska och älskade videospelen från Sega som fokuserar på den berömda, kaxiga ljusblåigelkotten. Går att boka med engelskt eller svenskt tal!
1 tim 39 min | Censur: 7 år

LASSEMAJAS DETEKTIVBYRÅ – TÅGRÅNARENS HEMLIGHET

Lasse och Maja har fått sin detektivbyrå nedlagd av polischefen i närliggande Kristinelund när Klara söker upp dem. Hon behöver hjälp med att bevisa att hennes pappa Ferdinand är oskyldig till tågrånet han dömts för. Lasse och Maja ser nu sin stora chans att få upprättelse, att visa att de visst kan lösa brott!
1 tim 22 min | Censur: Barntillåten

SHOPLIFTERS

Att blod inte är tjockare än vatten står i centrum för Hirokazu Koreedas familjedrama. En vacker film som både bjuder på upplyftande humanism och någraoväntade vändningar.2 tim 1 min | Censur: 11 år

SPIRITED AWAY

Chihiro och hennes föräldrar stannar vid en avlägsen och övergiven rastplats. Men när kvällen faller på har föräldrarna förvandlats och Chihiro börjar själv ändras. Hon får ett löfte om hjälp att bryta förbannelsen och måste under tiden jobba på ettbadhus för gudar och andar. Finns med svenskt och japanskt tal!
2 tim 5 min | Censur: 7 år

MIN GRANNE TOTORO

Satsuki och Mei har precis flyttat till ett nytt hus på landet med pappa. Mamman ligger på sjukhus, men snart får hon komma hem. Först blir de rädda för det stora,nya huset men snart upptäcker de att det finns något magiskt i huset. På en av sina promenader i skogen vid huset träffar de sin nya granne, Totoro, som är”skogvaktare” och tillsammans med honom börjar ett underbart äventyr. Finns med svenskt och japanskt tal!
1 tim 26 min | Censur: Barntillåten

WEATHERING WITH YOU

Hodaka är en ung gymnasiekille som en dag, när han skolkar från skolan, möter tjejen Hina. Hon tycks ha sina känslor kopplade till vädret. Snart är de båda i enkänslo laddad relation, men varför sluter det inte regna…? Finns med japanskt tal!
1 tim 52 min | Censur: 11 år

YOUR NAME

En skimrande vacker historia, fylld av smart humor, äventyr, fantasi och ett stort romantiskt hjärta. Finns med japanskt tal!
1 tim 46 min | Censur: 7 år

Saknar du någon film? Kom med önskemål i samband med bokning så ska vi se vad som går att göra! 

Mellan varje visning tömmer vi biografen, vädrar och städar. Alla ytor, så som handtag och toalett, desinficeras. Här kan du läsa mer om de allmänna åtgärder vi vidtar för att minska smittospridning: http://boden.fh.se/covid-19-corona/