hearthstone-cover

Pris
Gratis inträde

Lokal
Saga

Censur
11 år

Hearthstone på Folkets Hus

Datum
Lördag 3 September16:00-18:00
Söndag 4 September16:00-18:00

Vi firar Hearthstones nya expansion, One Night In Karazhan med en Hearthstone Fireside gathering!

Alla är välkomna ned till Café Saga på Folkets Hus för att spela Hearthstone tilsammans. Du kan utmana personalen, träffa andra som spelar Heartstone i Boden och vara med i uppstarten av vad vi hoppas ska bli regelbundna spelträffar på Folkets Hus.

Om spelet

Hearthstone: Heroes of Warcraft är ett digitalt kortspel som man kan spela på sin smartphone, tablet eller PC. Det enda du behöver för att vara med och spela är din smartphone. Spelet kostar inget att ladda ned och installera.

Om du aldrig spelat tidigare visar vi dig hur du gör för att komma igång! Vi kommer även ha en lista på plats där man lätt kan dela med sig av sitt Battle.net-konto och lägga till andras.

Upplägg under kvällen

Vi håller kiosken öppen under kvällen, hela vägen fram till filmen Nerve startar. Entréavgiften är gratis och lokalen har wifi (vi kommer ha gästkonton under arrangemanget). Evenemanget börjar 16:00 men man kan gå och komma som man vill. Man kan även hänga kvar längre efter 18:00 och gå direkt till salongen när filmen börjar.

Åldersgränsen för arrangemanget är 11 år och 7 år i vuxet sällskap.

Obs: Ingen bokning till eventet. Kom bara förbi. Du behöver inte ha köpt biljett till visningen för att få delta vid det här arrangemanget. Biljett behöver du bara ha om du vill komma in i salongen och se Nerve efteråt.