Pris
Se evenemangets beskrivning

Lokal
Saga, ingång Drottninggatan

Censur
Passar alla åldrar

Speltid
ca 1 tim

INSTÄLLD – Föreläsning med Maria Rooth – Bryta isen

Datum
Fredag 27 Mars17:00

Arrangören har valt att ställa in föreställningen på grund av covid-19-pandemin

Du får information om återbetalning från arrangören eller direkt från Tickster. Vi ber dig att invänta denna information. Tickster har just nu ett mycket högt tryck pga rådande omständigheter och ber er att ha lite extra tålamod med oss. Ja! Du som köpt biljetter kommer så småningom få igen dina pengar, dock ej den administrativa avgiften på 20 kronor för dig som köpt biljett över disk hos Folkets hus eller Turistcenter.

Vi ber om ursäkt för besväret och ber om er förståelse. Tack!

Om föreläsningen

En del av Pride Boden

Maria har en lång internationell hockeykarriär bakom sig med allt från spel med killar, collegetitlar som resulterade i upprepade möten och småsnack med USA’s President, mängder av landskamper (265) och medaljer. Maria har fått kämpa för att ta sig fram i en mansdominerad och machopräglad idrott där kvinnor inte har en självklar plats. Högt uppsatta mål, enormt mycket träning och en vilja att bli bäst resulterade i en fin karriär hon gärna berättar om i sin inspirationsföreläsning.

Som f.d. elitidrottare vet hon vad som krävs för att nå framgång: ett effektivt självledarskap. Det handlar till stor del om förmågan att styra sina tankar och beteenden mot uppsatta mål. Maria ger i sin föreläsning konkreta verktyg till hur man kan utveckla sin förmåga att leda sig själv genom bland annat att ha ett mål i sikte för att veta vart man är på väg, vilket hårt och fokuserat jobb som krävs för att nå dit man vill komma, och den mentala inställningens betydelse för möjligheterna att nå förändring och nå sina mål. Vare sig det handlar om att nå sina säljmål, gå upp eller ner i vikt eller nå ett högt uppsatt mål så kan man applicera Marias tankesätt. Maria vill inspirera och engagera om något som rör många genom sin fantastiska resa som ishockeyspelare.

Då karriären har varit kantad av många strukturella hinder som ensam tjej i en mansdominerad idrott, så präglas också föreläsningen av tankar kring jämställdhet och inkludering.

Biljetter

Biljettsläpp 10 februari

Ordinarie: 100 KR
Ungdom under 20 år: 50 KR

Biljetter via tickster.com, Ticksters kundtjänst 0771 – 47 70 70. Kan även köpas hos oss (Folkets Hus) i dagkassan eller hos Turistcenter (Kungsgatan 40). Serviceavgift tillkommer vid annat köp än över nätet.

Huvudarrangör

Boden Event