Dimensioner

Pris
Se evenemangets beskrivning

Lokal
Saga

Speltid
1 h och 20 min

Dimensioner

Datum
Lördag 11 November19:00

 —- Denna föreställning är tyvärr INSTÄLLD pga sjukdom! —-
Har du köpt dina biljetter i vår kassa är du välkommen att återköpa dom hos oss. För återköp måste du ha med dig ditt kontonummer.

Kontakta riksteatern för frågor:
E-post: bodensriksteaterforening@gmail.com
Linnéa Byberg, Verkställande Ledamot, 070-345 87 63

Se Marie Robertson och Krister Kern i en gripande och poetisk kärleksskildring som utmanar vår uppfattning om tid och rum, men också vad som skiljer val och öde åt. Genom att leka med parallella universum formar dramatikern en sällsynt kärlekshistoria där ordval leder till astronomiskt olika konsekvenser.

Från ett första möte på en fest får vi följa hur en kärleksrelation mellan biodlaren Roland och kvantfysikern Marianne utvecklas genom några av de oändliga riktningar en relation kan ta vid varje givet ögonblick. En gripande och poetisk kärleksskildring som utmanar vår uppfattning om tid och rum, men också vad som skiljer val och öde åt. Pjäsen skrevs 2012 av det 29-åriga brittiska stjärnskottet Nick Payne och erhöll också The Evening Standards prestigefulla teaterpris. Dimensioner, i original Constellations, har gjort succé på Broadway med Jake Gyllenhaal i en av huvudrollerna.

Biljettinfo

Biljettpris:

Medlemspris för dig med Scenpass: 150 kr, för dig som är medlem & under 25 år 50 kr.
Ordinarie pris: 250 kr, Ordinarie pris för dig under 25 år 150 kr.

Biljetter går att köpa i dagkassan hos oss på Folkets hus i Boden men även på Turistcenter i Boden, via norrbottenonline.se, tickster.com eller Tickster kundtjänst 0771 – 47 70 70. Serviceavgift tillkommer om ni köper hos ombud men inte via nätet.