Beauty and the beast

Pris
Se evenemangets beskrivning

Lokal
Saga

Speltid
1 timme

Beauty and the Beast

Datum
Tisdag 21 November19:00

Du vill luta dig fram och sedan tillbaka i din stol. Du känner dig trygg nu men vet att du är med om något farligt. Det här är en plats där skönhet möter odjur i en värld där allt är möjligt. Beauty and the Beast är en dansföreställning i format av en rockkonsert. En hyllning till rock’n’roll, frihet, dans, kärlek, lust och rädsla. Glöm minimalism och allt du trodde att du visste om god smak. Det blir en spektakulär föreställning med rök, vind, episk ljusshow, röstsolon och hög energinivå! Kom som du är och låt INGEN påstå något annat.

Beauty and the Beast har vunnit Prix Jardin d’Europe på Impulstanz i Wien och är skapad och framförd av koreograferna Amanda Apetrea och Halla Ólafsdóttir featuring Lisen Rosell. På varje spelort har de olika artister som förband. Chrisander Brun är ljusdesigner.

”Feministisk rock’n'roll med enorm energi”…”… ett explicit queert och normbrytande koncept där kvinnor gör saker på scenen som brukar vara förbehållet män.” - Svenska Dagbladet 

Biljettinfo

Biljettpris:

Under 25 år: 50 kr
Över 25 år: 150 kr

Biljetter går att köpa i dagkassan hos oss på Folkets hus i Boden men även på Turistcenter i Boden, via norrbottenonline.se, tickster.com eller Tickster kundtjänst 0771 – 47 70 70. Serviceavgift tillkommer om ni köper hos ombud men inte via nätet.